DOBRODOŠLI

Hotel - Restaurant Tomažići

Rezervacija

Možete naručiti za van | Santalezi

Poznavatelji hrvatske kuhinje kod nas dolaze na svoje. Kada je toplo vrijeme, posjetite našu idiličnu terasu. Naša klimatizacija pobrinut će se za to da se pri svim vremenskim uvjetima kod nas osjećate ugodno.

Izvanredni restoran sa sveobuhvatnom ponudom pića

Naša hrvatska kuhinja nudi vam veliki izbor slasnih, s ljubavlju pripremljenih jela. Prvorazredna jela i pića smjesta će vas uvjeriti u našu kvalitetu. Naše vrhunske delikatese i naša odlična gurmanska hrana posebno jesu lako prepoznate po svježini i posebnom okusu. Za pravo iznenađenje brinu se naš ukusna sladoled, naše s puno ljubavi pripremljene kolačiće i naše odlične torte između obroka ili kao desert. Rado ćemo vas ugostiti na ručku ili na večeri u ugodnom ambijentu! Ulogirajte se na našu gratis WiFi-mrežu i ostanite u kontaktu s vašim prijateljima. Kako bi roditelji mogli jesti na miru, naš lokal nudi dječiji kutak s raznovrsnim atrakcijama za djecu prije i poslije jela. Imamo i zaseban dio za pušače.

Naša parkirališta stoje vam na raspolaganju

Sasvim pristupačno možete parkirati ispred restorana na našim besplatnim mjestima za parkiranje. Do našeg restorana dolazite bez prepreka. Vaši životinjski prijatelji kod nas su rado viđeni gosti! Još danas rezervirajte stol kod nas i razmazite se večerom s izvrsnim jelima u našim stilski uređenim prostorijama. Obratite pozornost na našu online rezervaciju koja vam omogućuje rezervaciju stola klikom miša. Dodatno, možete nas dobiti putem telefona na broj +385052865535. Kod nas račun možete podmiriti gotovinom ili beskontaktnim plaćanjem, VISA karticom ili debitnom karticom. Za sve koji su u žurbi, naša ćemo jela rado spremiti za ponijeti. Također organiziramo poslugu na privatnim događajima. Za još više informacija i rezervacije jednostavno nas kontaktirajte. Radimo svaki dan u tjednu.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Labin, Tomažići 59/a, 52231 Santalezi, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

+385052865535

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
zatvoreno
Utorak
12:00 – 22:00
Srijeda
12:00 – 22:00
Četvrtak
12:00 – 22:00
Petak
12:00 – 22:00
Subota
12:00 – 22:00
Nedjelja
12:00 – 22:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Događaji

ALL YOU CAN EAT - MEAT

ALL YOU CAN EAT - MEAT

Razne vrste mesa u slijedovima

pojedite koliko možete i koliko želite.

svakim danom od 19-22 za 150 kn po sobi.

meso u slijedovima uz prilig i salatu :)

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte. Unesite valjanu adresu e-pošte
Unesite broj telefona. Upišite valjani broj telefona
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue